Osoite ja karttalinkit

Taloyhtiön osoite:

  • Katuosoite: Messeniuksenkatu 7, 00250 Helsinki

Taloyhtiöön saapuville: Messeniuksenkadun ja Päivärinnankadun risteys on iso ja viereisen talon osoite on Päivärinnankatu 7. Tämä sama katunumero vierekkäisissä rappukäytävissä on aiheuttanut sekaannuksia.

Pysäköinti

Taloyhtiöllä ei ole omia parkkipaikkoja, vaan kaikki pysäköinti on lähikatujen  asukaspysköintiä. Asukaspysäköintitunnuksia saa Helsingin kaupungilta. Kuulumme H-hyöhykkeeseen. Lähialueemme kuuluu II-maksyvyöhykkeeseen, mutta pysäköinti ilmaista pääosin myöhään iltaisin ja viikonloppuisin. Viereisessä korttelissa on katuosuuksia, joissa pysäköinti on maksullista 24/7 vaikka olisi H-pysäköintitunnus. Kaukaa tuleville vierailijoille voi etsiä täysin ilmaisia paikkoja, ja niitä kannattaa etsiä täältä.

Karttalinkit

Näistä linkeistä löytää taloyhtiön sijainnin karttapalveluista:

GPS koordinaatit navigaattoreihin

  • GPS (WGS84 desimaaliin): 60.18835, 24.91481
  • GPS (WGS84 asteet, minuutit): N60° 11.301´, E24° 54.888´
  • GPS (asteet, minuutit, sekunnit): N60° 11´ 18´´, E24° 54´ 53´´

Virtuaalimatka katunäkymään

Taloyhtiössämme sijaitsevan Ravintola Messeniuksen sisäänkäynnin eteen voi tehdä virtuaalimatkan Googlen katunäkymäpalvelusta. Virtuaalisella kierroksella voi pysähtyä taloyhtiön molempien rappusyvennysten eteen tai katsoa Messeniuksen terassia.

Helsingin kaupungin paikkatietopalvelusta voi katsoa karttaa, kiinteistörajakarttaa ilmakuvaa ja asemakaavaa. Palvelusta löytyy tietoa rakennusluvista sekä lähialueen kunnostustöistä.

Asunon tietoja on  Oikotien talosivustolla. Tiedot taloyhtiöstä eivät ole taloyhtiön tuottamaa tietoa.

Päivitetty 18.2.2024

Kiinteistöliitto