Joulukuun osakastiedote

As Oy Messeniuksenkatu 7

JOULUKUUN 2023 OSAKASTIEDOTE

 

Ennakkotietoa tulevasta ylimääräisestä yhtiökokouksesta

Ylimääräistä yhtiökokousta kaavaillaan keskiviikolle 31.1.2024 kello 18:00 Folkhälsanin auditoriossa. Tämä tiedote ei ole vielä virallinen kutsu, mutta ajankohta annetaan ennakkotietona, koska kirjallinen materiaali valmistuu tammikuun toisella viikolla. Vain perinteisen postin varassa yhtiökokouskutsua odottavat voivat saada kutsun lyhyellä varoitusajalla, siksi tämä ennakkotieto annetaan. 

Koska valmisteltavat asiat ovat laajoja ja liittyvät taloudellisesti toisiinsa, niin toimitettavaan materiaaliin kannattaa perehtyä etukäteen. Kokousajan puitteissa ei ole järkevää keskustella kaikkea läpi ja keskitytään erityisesti työstettyyn päätösehdotukseen kattoremontista. Osa taustamateriaalista tulee saataville vain sähköisesti (taloyhtiön kuntoraportti), mutta kokouskutsun mukana toimitettava materiaali kattaa riittävässä määrin tausta-aineiston.

  • Hallitus esittää päätösesityksen toteuttaa vesikaton uusinta vuonna 2024. Hallitus on kilpailutuksen pohjalta valinnut ehdollisesti urakoitsijan, joka pystyy aloittamaan vesikaton uusinnan jo tällä talvikaudella alkaen jo helmikuussa. Ylimääräisen yhtiökokouksen niin päättäessä asiassa voidaan sitten edetä.
  • Hallitus on saanut käyttöönsä Raksystems Oy:n tekemän koko taloyhtiön kattavan kuntokartoituksen, jonka pohjalta tehdään päivitys pitkän tähtäimen suunnitelmaan (PTS). Kuntokartoitus esitellään lyhyesti ja se antaa projektion taloyhtiön taloudelliseen viitekehykseen 10 vuoden ajalle ja samalla antaa viitekehyksen ravintolan liiketilan kunnostuksen vaihtoehtoihin.
  • Hallitus esittää syksyllä 2023 tehtyjä selvityksiä sekä mahdollisia skenaarioita ravintolan liiketilan kunnostukseen. Kokouksessa ei varsinaisesti päätetä asiasta, mutta hallitus kuulee yhtiökokouksen palautetta vaihtoehdoista ja kuulee linjauksia eteenpäin. 

Tämän ylimääräisen yhtiökokouksen valmistelu on ollut poikkeuksellisen työlästä taloyhtiön hallinnolle, joten varsinaiseen yhtiökokoukseen tullaan etenemään todennäköisesti kiireettömällä aikataululla.

Vuosi kääntyy lopuilleen – joten hallitus ja isännöitsijä toivottavat kaikille hyvää ja rauhallista joulua sekä hyvää uutta vuotta.


Hallituksen ja isännöitsijän puolesta,

Henrik Ekman