Tiedote ylimääräinen yhtiövastike

Hallitus on kokouksessaan käsitellyt suoritettuja korjauksia, niiden aiheuttamia kustannuksia, sekä taloyhtiön taloustilannetta.

Viime vuoden aikana suoritettiin suunnitelmallisesti kuuden kylpyhuoneen kunnostustoimia, jotka jatkuvat vielä tämän vuoden puolella, jolloin suoritetaan ns. kylpyhuoneiden pienkorjauksia. 

Kaikki nämä kunnostustoimet on kyetty hoitamaan kassavaroin, eikä toimintasuunnitelmassa 2022 kaavailtua rahoitusmenettelyä käytetty. Vaihtoehtoinen suunnitelma oli, että urakka rahoitettaisiin aluksi tililimiitillä ja urakan lopuksi luoton määrä muutettaisiin normaaliksi lainaksi ja sitä kautta osakkaiden maksuosuuksiksi tai rahoitusvastikkeeksi.

Suunnitelmallisten korjauskulujen kattamiseksi varsinainen yhtiökokous vuonna 2022 valtuutti hallituksen nostamaan enintään 40.000,00 euron lainan. Lainavaltuutuksen lisäksi hallitukselle myönnettiin valtuus periä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta.

Hallitus on päättänyt myös olla käyttämättä mainittua lainavaltuutusta, sen sijaan peritään yksi ylimääräinen hoitovastike vahvistamaan taloyhtiön maksuvalmiutta.

Ylimääräinen hoitovastike peritään 15.3.2023. 

Ohessa erillinen maksutosite.


Talvisin terveisin, 

Hallitus & isännöitsijä