Helmikuun tiedote - ajankohtaista taloyhtiössä

Taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä valmistautuvat juoksevien asioiden lomassa tulevaan varsinaiseen yhtiökokoukseen. Tärkeimmät asiat työn alla ovat:

  • Aloitettujen kylpyhuoneiden kunnostuksen saattaminen loppuun ja syntyneiden kustannusten rahoitukseen liittyvät päätökset sekä yksityiskohdat. Lisää tietoa luvassa piakkoin.
  • Vuoden 2022 tilinpäätöstä työstetään, mutta alustavat tiedot näyttivät siltä, että vuosi 2022 ei taloudellisesti ollut niin yllättävä kuin aluksi "pelättiin" ja mahdollisti kylpyhuoneiden remontin rahoituksen vuonna 2022 ilman uutta lainoitusta taloyhtiölle. Kylpyhuoneiden korjaus jatkui sitten vuoden 2023 puolella kahden kylpyhuoneen osalta.
  • Tässä isompien asioiden lomassa allekirjoittanut on selvitellyt taloyhtiön nopeiden internetliittymien saatavuutta ja mahdollisuuksia kiinteistöliittymiin. Päätöksiä ei ole tehty, selvitys jatkuu eikä kaikkia tarjouksiakaan ole vielä saatu.
  • Vuoden 2023 budjetti on työn alla, jossa arvatenkin on aina normaaleja muuttuvia tekijöitä, että myös linjauksia joita sitten käsitellään ja päätetään yhtiökokouksessa. Koska yhtiökokouksen materiaali ei vielä ole valmis, niin mennään yksityiskohtiin virallisten paperien kautta. Linjauksien työstämiseksi, seuraa Hausvise-järjestelmän tiedotteita, jotta saat helposti vuoden 2023 varsinaiseen yhtiökokoukseen liittyvän materiaalin ja muut sitä ennakoivat postitukset.
  • Koska taloyhtiö pyrkii siirtämään tiedotustaan sähköiseksi, on tärkeää, että mahdollisimman moni on kirjautunut osakkeenomistajana Hausvise-järjestelmään
  • 15.2.2023 on Hausvise järjestelmän kautta välitetty tiedote siitä, miten KAIKKIEN osakkeenomistajien on toimittava 10 vuoden sisään annettujen ohjeiden mukaan hakeakseen osakehuoneiston omistuksen rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään - eli muuttaakseen paperinen osakekirja sähköiseen muotoon. Toimi ohjeiden mukaan ÄLÄ HÄVITÄ paperista osakekirjaa - tee vaaditut toimenpiteet - paperista osakekirjaa tarvitaan rekisteröinnissä. Perehdy Hausvise-järjestelmän kautta tulleeseen tiedotteeseen, jota ei tietoturvasyistä jaeta tämän kanavan kautta. Tiedotteessa mainitut linkit on kuitenkin toistettu alla.

Suomeksi

https://osakehuoneistorekisteri.fi/osakkeenomistajille

https://www.maanmittauslaitos.fi/huoneistot/asiointiapuri

 På svenska

https://osakehuoneistorekisteri.fi/sv/for-lagenhetsagare

https://www.maanmittauslaitos.fi/sv/bostader/asiointiapuri

 In English

https://osakehuoneistorekisteri.fi/en/frontpage

https://www.maanmittauslaitos.fi/en/apartments/asiointiapuri


Henrik Ekman