Pääovi Oy:n ja Realestate Oy:n kesäkuun tiedote

(Postiluukusta kesäkuun lopulla toimitettu tiedote, Henrik Ekman skannasi tekstin ja siirsi tekstin 3.7.2022 jakoon myös tälle sivustolle. Allekirjoittanut ei saanut asiasta ennakkotietoa, joten tiedän toistaiseksi asiasta saman verran kuin mitä tiedotteessa kerrotaan)


Festum

Pääovi Oy ottaa kayttöön Hausvisen asukaspalvelut

Pääovi Oy ottaa käyttöön Hausvise-isännointijärjestelmän asukaspalvelut 1.7.2022. Hausvise on Visma Realestate Oy:n helppokäyttöinen isännöintiohjelma. Se nopeuttaa ja tehostaa taloyhtiön osapuolten välista viestintää sekä mahdollistaa uudenlaiset taloyhtiön asukaspalvelut.

Hausvisen asukaspalveluiden käyttöönotto tarjoaa asiakkaillemme monipuoliset mahdollisuudet hoitaa taloyhtiöön ja omaan asumiseensa liittyvät asiat vaivattomasti yhden sähköisen kanavan kautta.

 

Mitä Hausvise mahdollistaa taloyhtiöille ja asukkaille?

Hausvise toimii taloyhtiöiden asukkaiden ja osakkaiden henkilökohtaisena asiointikanavana. Hausvisessa kaikki taloyhtiöön ja omaan asumiseen liittyvä tieto on yhdessä paikassa ja aina käyttäjien saatavilla.


Sähköisessä palvelussa voit mm.

·         viestiä isännöitsijälle

·        tarkistaa viimeisimmät taloyhtiötäsi koskevat tiedotteet ja ilmoitukset

·         tehdä muutostyöilmoituksia ja huoltopyyntöjä sekä seurata niiden etenemistä

·         tarkistaa huoneistoasi koskevat dokumentit ja tiedostot

·         seurata omia laskujasi ja suorituksiasi

·         hakea ajantasaista tietoa esimerkiksi päivittäiseen asumiseen liittyvissä asioissa hyödyntäen asumisen tietopankkia

Taloyhtiön hallitukselle on Hausvisessa oma näkymä, jossa hallituksen jäsenet voivat tarkastella hallitukselle kuuluvia asioita.  ,

 

Miten aloitat asukaspalveluiden käytön?

Hausvisen asukaspalvelut saat käyttöösi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi, jota haluat käytettävän palveluun kirjautumiseen. Ilmoita sähköpostiosoitteesi isännöitsijätoimistolle hausvise@paaovi.fi kautta 30.6.2022 mennessä. Jotta sähköpostiosoitteesi pystytään kohdistamaan oikein, ilmoita viestissä myös etu- ja sukunimi, huoneiston osoite ia huoneistonumero. nimi, omistamasi / vuokraamasi huoneiston osoite ja huoneistonumero.

Kun toimitat sähköpostiosoitteesi, lähetämme Hausvisen kirjautumis- ja käyttöohjeen sekä lisätietoa käytettävissä olevista asukaspalveluista. Rekisteröitymällä palveluun, saat jatkossa helpommin asumiseen liittyvät informaatiot sähköisessä muodossa. Sivujen aloitusmateriaalia / sisältöä päivitetään vielä 1.7 jälkeenkin yhtiöön liittyvillä dokumenteilla.

Lue lisää Hausvisesta osoitteessa: https://hausvise.fi/hausvise/taloyhtiolle-ja-asukkaalle/

(Huomaathan, että vanhaan Osuria / Taloyhtio.info -asiakaskanavaan rekisteröityjä sähköpostiosoitteita ei siirretä Hausviseen. Vanha palvelukanava tulee jäämään pois käytöstä vuoden 2022 aikana.)