Huhtikuun 2. ajankohtaistiedote

Tiedoksi osakkeenomistajille - 14.4.2022 on lähetetty sähköpostilla tarkennettua tietoa kylpyhuoneisiin tehdystä tarkastuskierroksesta vuonna 2022. Tätä tarkempaa tiedotetta ja yhteenvetoa ei tietosuojan ja yksityisyyden suojan takia laiteta saataville avoimeen mediaan (tarkoittaen www-sivut ja Facebook).
Mikäli et osakkeenomistajana ole saanut tiedotetta toimi seuraavasti. Tiedote on lähtenyt vain sähköpostilla isännöitsijältä niille osakkeenomistajille, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteen taloyhtiön isännöitsijälle. Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä taloyhtiön hallintoon pyytäen tiedotetta, joka ei mahdollisesti ole tullut perille.
Mikäli olet vuokralla asunnossa ja sinulla on asiasta kysymyksiä, ota ensisijaisesti yhteyttä osakkeenomistajaan, jolle tietoa nyt jaetaan.
Tiedotteessa ei ole erityistä merkittävää uutta tietoa, mutta se antaa lisää ja kohdennettua tietoa niistä huoneistoista, joissa pitää kartoituksen suosituksen mukaisesti tehdä pieniä korjauksia tai sitten suurempi korjaus.

Kaikki tämä tieto tullaan kertaamaan yhtiökokouksessa, jossa kaavailluista korjauksista sitten päätetään. Ennemmin korjauksissa ei voida edetä.
T: Henrik Ekman