Ajakohtaisia asioita, elokuussa 2021

Katsaus ajankohtaisiin asioihin:

  • Lämmönvaihtimen urakka-aika tulee olemaan 20.8-1.10.2020. Tuolloin on sitten myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina katkoja käyttövedessä sekä lämmityksessä ja pattereita joudutaan mm. ilmaamaan.
  • A-portaan vesivahingon loppukatselmus on kaavailtu olemaan 9.8.2021 alkavan viikon lopussa. Ei korjaus mennyt ihan niin nopeasti kun oli toivottu, mutta toisaalta mitään suuria yllätyksiä ei ole tullut. Loppukatselmuksen ja vakuutuskorvauksien jälkeen voidaan tehdä taloudellinen yhteenveto asiasta.
  • Porttisummerijärjestelmässä on häiriöitä - ainakin A-portaassa. Vian laajuutta selvitellään ja sitten korjataan. Kaikille asukkaille tiedoksi, että järjestelmä on väyläpohjainen - josta syystä yhden päätelaitteen vika voi sekoittaa koko rappukäytävän laitteiden toiminnan. Siksi havainnot kaikilta ovat tarpeellisia. Toisaalta omatoiminen päätelaiteen irroittaminen on kielletty, koska se voi lamauttaa järjestelmän muilta.
  • Ja tässä tulevina päivinä sitten huoltoyhtiö kitkee ruohottuvaa hiekkaovaalia puhtaammaksi ja kun viimeiset remontin rippeet on A-portaasta pois, pyritään yleisiä tiloja sitten siivoamaan.
  • Taloyhtiön hallitus suunnitelee kokousta elokuun loppuun, mutta sekä kesäajasta että pandemian takia, pitää lähes viikoittain sähköpostikokouksia.


Taloyhtiön puolesta, Henrik Ekman