Kesän 2021 tilannekatsaus

·       Huoneiston A18 kylpyhuoneremontti on loppusuoralla. Kyseinen remontti oli jo yhtiökokouksen aikaan tiedossa vuodelle 2021.


·       Varsinaisessa yhtiökokouksessa käytiin läpi tulevat kylpyhuonetarkastukset. Kaikki tarkastukset on nyt tehty (10 kylpyhuonetta), eikä muita kylpyhuoneremontteja ole tarvetta suorittaa kuluvana vuonna. Kylpyhuoneiden kunnon tarkastelu ja seuraaminen tulee olemaan taloyhtiön vuosittaisessa ohjelmassa, jotta tilannetta voidaan kustannustehokkaasti hallita.


·       Asunnossa A17 rakenteiden sisässä pystykuilussa tapahtuneeseen paineisen putkiliitokseen vuotoon liittyen tehtävät korjaus- ja ennallistamistyöt ovat käynnissä. Asunnon alapuolisissa kerroksissa olevat pienet WC-tilat kuivataan ja korjataan. Vahinko korvataan taloyhtiön vakuutuksesta (pl. esimerkiksi vahingon omavastuu, ikä-alennukset ja valvontakulut), joten asia ei suuremmin vaikuta taloyhtiön tilikauden 2021 budjettiin.


·       Hallitus päätti, että varsinaisessa yhtiökokouksessa mainittu lämmönvaihtimen uusinta tullaan toteuttamaan tilikaudella 2021. Lämmönvaihtimen vaihtotyöstä on kilpailutuksen jälkeen hyväksytty tarjous. Kesän aikana A-portaan kellarissa tapahtuu korjaustyötä ja joitakin katkoja tulee lämmitys- ja käyttövesijärjestelmään. Näistä poikkeamista urakoitsija tiedottaa erikseen.