Roskalaatikoiden määriä ja asettelua on muutettu

Kuten kaikki ovat huomanneet, taloyhtiölle roskalaatikoiden määriä ja sijoittelua on muutettu. Toivomme että kaikki löytävät roskien lajitteluun sopivat astiat.

. Muovïjätteelle on oma keräysastia. Muovipakkauksia ovat mm. sampoopullot, jogurttipurkit, muoviset pussit sekä leikkele-, juusto- ja valmisruokapakkaukset. Laita sekajätteeseen muut muoviesineet, kuten lelut.
. Roskalaatikoiden pahvi- ja kartonkiastiat ovat käytännössä samoja. Niitä erottaa vain toisen "vanha tarroitus", lajittelun kannalta ovat samaa jätettä.
. Roska-astioiden määrää on pienennetty, jotta paloturvallisuuden takaamiseksi pihalla on vähemmän palokuormaa.
. Roska-astioiden tyhjennyksien väliä on lyhennetty ja toimivuutta seurataan. Jos jokin ei toimi, muutoksia tehdään edelleen. Asukkaiden palautetta myös seurataan.
. Suurimman palokuorman roska-astiat on sijoitettu mahdollisimman etäälle ja turvallisen matkan päähän talon seinästä. Siksi astioiden paikkoja ei saa muuttaa, vaan ne noudattavat uuden turvallisuussuunnitelman toteutusta.
. Hallitus hyväksyy vielä muutoksen tulevassa kokouksessa. Hyvä uutinen on se, että tämä toimenpide on riittävä, eikä tälle vuodelle kaavailtuja metallikuorisia roska-astioita nyt hankita. Tältä osin myös yhteisten roskalaatikoiden suunnittelu Messeniuksenkatu 9:n kanssa lopetetaan ja asiasta on tiedotettu naapuritaloyhtiön hallintoa.

Taloyhtiön puolesta, Henrik Ekman