Tietoa kesäkuun ja heinäkuun tapahtumista

Vedän tässä yhteen muutamia asioita tiedoksi asukkaille ja osakkeenomistajille:

(1) Pihan valaistus yläpihalla ei toimi. Valot ovat pimeänä - vikaa selvitellään alkavalla viikolla sähkömiehen voimin.

(2) Pesutuvan kuivaushuoneen puhaltimessa on jotakin epämääräisitä toimintaa. Sitäkin selvitellään sähkömiehen voimin tulevina viikkoina. Ongelma ilmenee siten, että puhallin toimii, mutta epäilemme lämmöntuoton olevan alimittaista.

(3) Kesälomakausi on alkanut, hallitus pääosin lomailee mutta pitää yhteyttä sähköpostitse tarvittaessa. Seuraavaa hallituksen kokousta kaavaillaan syyskuun alkuun.

(4) Postilaatikosta olisi osakkeenomistajille jo pitänyt saapua uudet maksulaput uudesta yhtiövastikkeesta ja tieto mahdollisuudesta maksaa velkaosuus pois kerralla taikka maksaa sitä rahoitusvastikkeen kautta,

(5) Mikäli kesällä tulee kunnostukseen liittyyviä asioita taloyhtiössä, voitte jättää huoltopyyntöjä kiinteistöhoitoyhtiön www-sivujen kautta. Muistakaa kuitenkin osakkeenomistajien vastuunjako - vaikka korjauksen tekee huoltoyhtiö ei tarkoita sitä, etteikö siitä koituisi osakkeenomistajalle osoitettavia kuluja voimassa olevan vastuunjaon mukaan.

(6) Taloyhtiön talouden osalta suuren vesivahingon osalta on tullut pieniä "voittoja", että vakuutusyhtiö on korvannut vielä lisää sellaisia kuluja, joiden korvauksen tilanne ei ollut tiedossa varsinaisessa yhtiökokouksessa. Laaja vesivahinko aiheutti taloyhtiölle noin 205.000e kulut, joista on onneksi saatu vuosina 2019 ja 2020 korvauksia noin 196.000e. Vaikka tämä vahinko oli monella tapaa haasteellinen, ainakin korvauksen osalta olemme saaneet erinomaisen lopputuloksen.

(7) Hallitus kokoontuu siis syyskussa ja silloin aloitetaan kylpyhuoneiden tilanteen kartoituksen suunnittelu. Kesäajalle, mm. COVID tilanteesta johtuen, päätettiin että kylpyhuoneiden tilannetta ei kartoiteta kesälomakaudella.

(8) Naapuritaloyhtiö on ilmoitustaululla olevien tiedotteiden mukaan aloittamassa saunavuorot taas syyskuusta alkaen. Seuratkaa rappukäytävien ilmoitustaulujen tiedotteita.

Henrik Ekman