Alustavaa tietoa ylimääräisestä yhtiökokouksesta

Tiedoksi, että alkavalla viikolla hallitus ja isännöitsjä tähtäävät ylimääräisen yhtiökokouksen materiaalinen valmistumiseen ja kokouskutsujen lähettämiseen. Hallitus on päättänyt, että ylimääräinen yhtiökokous pidetään 10.6.2019 illalla todennäköisimmin läheisen Folkhälsanin tiloissa.

Tarkempaa tietoa on tulossa virallisen kutsun muodossa, mutta päätettäviä asioita ovat viiden kylpyhuoneen remontti, urakoitsijan valinta hallituksen ehdotuksen pohjalta perustuen kilpailutukseen sekä riittävien lainavaltuuksien myöntämisestä taloyhtiön hallinnolle. Lainavaltuuksia tarvitaan tämän vuoden toimintasuunnitelman toteuttamiseen, kylpyhuoneiden korjaukseen ja "siltarahoitukseen", jolla taloyhtiö voi hoitaa vesivahingon korjaamiskulut ennen kuin vakuutusyhtiöstä saadaan korvauksia. Tapahtuneista vesivahingoista ei tule olemaan päätettävää, mutta viimeisin tilannetieto on saatavilla.

Tämä ennakkotietona, varsinainen kokouskutsu tulee virallista kanavaa myöhemmin. Tarkista nämä tiedot virallisesta kokouskutsusta, kun se on saatavilla.

Hallituksen puolesta, Henrik Ekman