Ote osakasinfosta 1.2.2017

(Tietoturvasyistä tämän osakasinfon alkuosa on poistettu - koska se on jaettu vain sähköpostilla suoraan osakkeenomistajille, Henrik Ekman)


Seuraavassa on asukkaille- ja ilmoitustauluille jaettu informaatio, joka myös teitä kiinnostanee:

Asukkaille: Talon ylimääräinen yhtiökokous päätti 28.1.2017 toimeenpanna jo vuoden verran suunnitellun remontin, jossa pihaseinän rappaus ja tuuletusparvekkeet uusitaan. Urakan tulee toteuttamaan Suomen Saneeraustalo Oy. Remontti tulee valitettavasti aiheuttamaan haittaa asukkaille.

Asiasta tiedetään tässä vaiheessa seuraavaa, aikataulu on pääpiiteissään seuraava:

telinetyöt viikoilla 7-9,

parvekepurku 9-12,

rappauksen purku 10-12,

valutyöt ja verkotus 13-15,

täyttörappaus 16-18,

kuivuminen ja maalaus 19-22,

kaideasennus 23-24,

työn vastaanotto 27-28.


Työaika on arkisin klo 7.30 - 18 (maksimissaan). Suurin melu aiheutuu tuuletusparvekkeiden purkamisesta, se meluaika on maksimissaan 2 viikkoa. Rappauksen purkamisesta aiheutuu myös melua, mutta se on paljon vähäisempää. Ainakin porausmelu kuuluu läpi rakennuksen, myös pihan puolen huoneistoihin.

Purkamisen ajaksi ikkunat suojataan vanerilla; tämä kestää noin 2 kuukautta. Remontin muuna aikana ikkunat suojataan valoa läpäisevällä muovilla; tämä suojaus kestää koko työmaan ajan eli viikolle 24 asti. Kaikki pihaseinästä sisään johtavat aukot suljetaan pölytiiviisti. Seinän viereen tulevat rakennustelineen ja niiden ulkopuolelta koko työmaa huputetaan. Huputusaika kestää koko työmaan ajan eli viikolle 24 asti.