Keskusdigiboksista on luovuttu (päivitys)

PÄIVITYS 5.3.2019: Keskusdigiboksia kohtasi laterikko vuonna 2018, siitä on päätöksen mukaisesti luovuttu.

Tämä muutos ei vaikuttanut digi-TV:n toimintaan ja taloyhtiömme television yhteisantennijärjestelmän tyyppinä säilyy DVB-T (terrestial, maanpäällinen antenni). Lisäksi satelittien suorajakelua jatketaan edelleen siihen liittyviin huoneistoihin. Satelliittien suorajakelujärjestelmässä on edelleen tilaa muutamille palveluun haluaville.

*******************************************************

Hallitus on päättänyt, että taloyhtiön keskusdigiboksista luovutaan asteittain sitä mukaa, kun se kohtaa korjaustarvetta. Keskusdigiboksi rakennettiin tukemaan taloyhtiömme siirtymäkautta analogisista TV-lähetyksistä digitaaliseen lähetyksiin. Keskusdigiboksin avulla saattoi katsella TV1, TV2, Kolmonen ja Nelonen kanavia analogisella televisiolla.

Nyt aika on ajanut kyseisen palvelun ohi, ja palvelusta luovutaan asteittain kun on oletettavaa, että kaikilla on jo digi-TV.

Tämä muutos ei vaikuta digi-TV:n toimintaan ja taloyhtiömme television yhteisantennijärjestelmän tyyppinä säilyy DVB-T (terrestial, maanpäällinen antenni).

Asukkaille tiedoksi myös, että analogisella puoella näkynyt suomenkielinen Eurosport lopetti näkymisen 30.4.2016. Tämä lopetus tehtiin kustannussyistä.

Taloyhtiön puolesta, Henrik Ekman