Kiintokalusteovien katselmus 17.5.2022

Joissakin Loiston huoneistojen kiintokalusteovissa käytössä ilmenneen hilseilyongelman vuoksi kalustetoimittaja on lupautunut kustannuksellaan vaihtamaan vialliset ovet uusiin. Sitä varten tehdään

ti 17.5.2022 klo 9.30 – 16.00

katselmus, jossa selvitetään ja merkitään vialliset ovet.

Huom.
1.     Katselmuksen tekee kalustetoimittaja Novart Oy:n edustaja isännöitsijän
 kanssa.
2.     Aloitetaan A1:stä ja edetään huoneistonumerojärjestyksessä.
3.     Katselmus/huoneisto kestää 10-15 min.
4.     Asukkaiden ei tarvitse merkitä hilseilyovia etukäteen.
5.     Uudet kalusteovet vaihdetaan viallisten tilalle neljän kuukauden kuluessa
 katselmuksesta.

>> Mikäli huoneistossa ei olla paikalla, käytetään yleisavainta.

Liite: Novart Oy:n tiedote asukkaille:

Kiintokalusteovien katselmus / Viitasaaren Loisto

Novart Oy on havainnut laatuongelman vuosien 2012–2014 välisenä aikana tuotetuissa sileissä valkoisissa maalatuissa mdf-ovissa. Asia koskee kiinto-kalusteiden ovia. Ei väliovia. Ovipinnan hilseilyongelma ei koske kaikkia asunnon ovia, vaan sitä on ilmennyt yksittäisissä ovissa useamman käyttövuoden jälkeen.

Vaihdamme vain ne sileät valkoiset ovet, joissa on maalipinnan hilseilystä johtuva valmistusvirhe. Tämä katselmus ei koske muita virheitä esim. käytöstä johtuvia virheitä.

Uusien ovien maalin sävy on sama kuin alkuperäisen oven. Alussa uusi ovi voi näyttää ”raikkaammalta”, koska aika on entistä patinoinut. Sävyero tasoittuu noin vuoden sisällä.

Katselmus tehdään kerran / taloyhtiö, sekä asennus tehdään kaikkiin huoneistoihin yhdellä asennuskerralla. Asennus suoritetaan myöhemmin ja siitä informoidaan asukkaita erikseen.

Mikäli tilauksen lukkiutumisen jälkeen asukas ottaa yhteyttä, niin vaihdamme ovia rahallista korvausta vastaan (tästä joudumme tekemään uuden tilauksen sekä uuden asennuskerran).

Taloyhtiössänne suoritetaan ovien tarkastuskierros

ti 17.5.2022 klo 09.30–16.00 välisenä aikana.

Tarkastuksen suorittaa kalustevalmistaja Novart Oy:n edustaja Jorma Korpela sekä taloyhtiön edustaja Kristiina Ranta.

Osakkaita ja asukkaita pyydetään jättämään tarkastuspäivänä turvalukot auki ja huomioimaan kotieläimet. Korona-aikana muistutamme pitämään turvaetäisyyttä sekä tuulettamaan huoneistoa tarkastuksen aikana. Käytämme kasvomaskeja sekä käsidesiä aina huoneistoon tultaessa.

Tarkastus kestää noin 10–15 min / huoneisto. Tarkastuskierroksella kuljetaan yleisavaimella. Kierros aloitetaan pienimmästä asuntonumerosta ja kierrämme asunnot numerojärjestyksessä. Käymme kaikissa asunnoissa.
                  


Yllä valmistusvirhe, jotka vaihdamme veloituksetta


Yllä käyttövirhe, joita emme vaihda veloituksetta


Novart Oy
Jorma Korpela
jorma.korpela@novart.fi