Etusivu > Kuvagalleria

Kuvagalleria

Kuvagalleriasta löydät kuvia As. Oy Riihenharjun eri tapahtumista, mm. kevät- ja syystalkoista, vuosikorjauksista, peruskorjauksista jne.

Jos sinulla on sopivia kuvia, voit lähettää ne sähköpostin liitetiedostona puheenjohtajalle. Pyrimme lisäämään kuvagalleriaan eri tapahtumista otettuja kuvia. Myös Peltosaarta esittelevät kuvat ovat tervetulleita.

Vuosi 2011

Kylpyhuoneremontteja

Tammi-helmikuussa 2011 Maalausliike Pekka Ruokonen Oy remontoi kiireellisyysjärjestyksessä kahdeksan kylpyhuonetta. Pohjatietona oli Lassila & Tikanojan vahinkosaneerauksen raportti. Remontit käsittivät seinäkaivon muuttamisen lattiakaivoksi sekä lattian pinnoittamisen kaksoiskomponenttimateriaalilla. Useimpiin kylpyhuoneisiin jouduttiin uusimaan WC-istuimet.

Tekira Oy:n Tommi Hartonen hoiti urakan valvonnan. Alla muutama kuva kylpyhuoneremonteista. Kuvat ovat Tommi Hartosen ottamia.

Kuva 1: Lattiakaivo seinäkaivon tilalle (Kuva: Tommi Hartonen)

Kuva 2: Kaksoiskomponenttimateriaalissa oli useampia värivaihtoehtoja: tässä sininen (Kuva: Tommi Hartonen)

Kuva 3: Tässä on valittu harmaa lattian väriksi. (Kuva: Tommi Hartonen)

Vuosi 2010

Kevättalkoot 20.5.2010

Talkoisiin osallistui noin 30 aikuista sekä lapsia. Väki hajaantui laajalle alueelle: pysäköintialueelle, sisäpihalle, talon päätyyn, Jupiterinkatu 3:n ja 5:n etu- ja takapihoille. Tehtävää riitti kaikille.

Kevättalkoiden yhtenä tavoitteena oli siistiä kolmen talon (Riihenharju, Riihenjänkä, Jupiterinkatu 5)pysäköintialue. Sieltä poistettiin pensaita ja haravoitiin sekä pysäköintialuetta että nurmikkoa.

Jupiterinkatu 5:n talkoolaiset poistivat villiintyneitä ruusupensaita ja tekivät uuden kukkapenkin talonsa edustalle. Riihenharjun väki istutti mm. vuorenkilpiä sekä muita monivuotisia kukkia. Joitakin pensaita karsittiin siisteiksi.

Paikalla oli Aamupostin toimittaja, joka teki talkoista puolen sivun jutun lehteensä. Paikalle oli kutsuttu myös parin muun talon hallituksen jäseniä. Tarkoituksena oli markkinoida yhteisiä pihapiiritalkoita muillekin Peltosaaren taloille. Ehkä jo syksyllä haastamme pihapiirikohtaisiin talkoisiin pari pihapiiriä.

Kuva 1: Aamupostin toimittaja haastatteli Multasormi-ryhmän vetäjää Liisa Hakkaraista ja talkoovastaava Jouni Mäkikunnasta. (Kuva: Mikko Ampuja)

Kuva 2: Jupiterinkatu 5:n talkoolaiset istuttamassa kukkia uusiin kukkapenkkeihin.

Kuva 3: Pauli Ylönen katkomassa pysäköintialueen pensaita. (Kuva: Mikko Ampuja)

Kuva 4: Multasormi-ryhmän rouvat Liisa Hakkarainen ja Aini Hiekkaharju istuttamassa vuorenkilpiä sisäpihalle.

Vuosi 2009

Syystalkoot 24.10.2009

Sisäpihamme on neljän talon yhteinen pihapiiri. Parin viime vuoden ajan hallitus on pyrkinyt lisäämään pihapiirin asukkaiden yhteisöllisyyttä. Tässä avuksi on otettu neljän talon yhteiset pihatalkoot niin syksyisin kuin keväisinkin. Riihenharju on ollut aloitteellinen ja kutsunut muiden taloyhtiöiden väkeä yhteistalkoisiin. Ne ovat osoittauneet hyväksi ja tarpeelliseksi tapahtumaksi. Talkoisiin osallistui runsaat 20 aikusta ja lisäksi joukko lapsia.

Syksyn talkoisiin oli tilattu iso lava lehti- ja pensasjätettä varten. Lava tulikin täyteen. Pihapiiriämme on ahkerasti siistitty sekä talkoilla että talomme Multasormi-ryhmän toimesta.

Talkoisiin on kuulunut yhtenä ohjelmanumerona kahvia, mehua, pullaa ja grillimakkaraa sekä tietenkin naisten ja miesten saunat.

Kuva 1. Siirtolava oli tyhjä talkoiden alkaessa. Kuvassa naapuritalon rouva Eeva Kuusisto. (Kuva: Mikko Ampuja)

Kuva 2: Pauli Ylönen ahkeroi risusavotassa. (Kuva: Mikko Ampuja)

Kuva 3: Ari Saarijärvi on katkaissut vanhoja pensaita. (Kuva: Mikko Ampuja)