Etusivu > Asiakirjat

Taloyhtiön asiakirjat

Taloyhtiön toimintaan liittyy lukuisia asiakirjoja, joista osa on pakollisia eli lakisääteisiä ja osa on vapaaehtoisia. Kaikilla asiakirjoilla on määrätty tarkoitus. Asiakirja voi olla esimerkiksi kirjallinen tai kuvallinen dokumentti, sähköinen viesti tai äänen- ja kuvantoistolaitteilla tuotettu tiedosto.

Asukkaiden on hyvä tuntea ja tietää perusasiat taloyhtiön asiakirjoista. Hallituksen ja isännöitsijän tehtävänä on huolehtia, että taloyhtiön asiakirjat ovat ajantasalla ja niistä tiedotetaan riittävästi asukkaille ja osakkaille.

Taloyhtiön asiakirjoja ovat esimerkiksi huoltokirja, kuntotodistus, kokouspöytäkirjat, sopimukset, tekniset piirustukset ja kaikki muu dokumentoitu tieto, joka oleellisesti liittyy kiinteistöön.

Riihenharjun materiaali verkkosivuilla

Verkkomateriaalin tarkoitus on antaa osakkaille/asukkaille tietopaketti Riihenharjun asiakirjoista, tapahtumista, hallituksen, isännöitsijän sekä eri työryhmien työstä sekä toimia yhtenä tiedotuskanavana. Verkkosivujen etuna on se, että niiltä tiedon etsintä ei ole sidottu viikonpäivään tai kellonaikaan.

Kaikki alkuperäiset pöytäkirjat allekirjoituksineen ovat arkistoituina isännöintitoimistoon Riihenharjun kansioihin, samoin muu liitemateriaali.

Päivittäjä ei takaa asiakirjojen virheettömyyttä, sillä nykyisenä atk-aikana kaikenlainen hakkerointi on mahdollista. Sen vuoksi epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä isännöitsijään ja varmista asian tai asiakirjan sisältö.

Tämän sivun materiaali ei myöskään korvaa isännöintitoimistolta saatavia alkuperäisiä todistuksia tai asiakirjoja.