Taloyhtiön tilat

Yleistä tiloista

Joka rapussa on oma sauna, kuivaushuone ja kylmäkellari, samoin huoneistokohtaiset varastot. Et siis joudu kulkemaan näihin tiloihin pihan kautta toiseen rappuun, sillä palvelut ovat omassa rapussasi.

Saunat, kuivaushuoneet

Taloyhtiön saunat sijaitsevat talon pohjakerroksessa. Varaukset tehdään isännöintiyrityksen kautta. Tällä hetkellä kaikkien rappujen saunat ovat käytössä. A- ja B-rapussa varattuja saunavuoroja lauantai-iltana, C-rapussa varattu sauna vuoroja perjantai-illalle. Lenkkisaunat lämpiää kaikissa rapuissa tiistai-iltana. Kaikkien rappujen sauna ja pesutilat remontoitu vuosina 2011-2012.

Saunojen vuorolistaan ja lenkkisaunan tietoihin voit tutustua Tietoa yhtiöstä -osion sivun Saunavuorot alta. Saunavuorot tiivistetään siten, että tyhjiä tunteja ei jää väliin.

Kuivaushuoneet sijaitsevat jokaisessa rapussa: A- ja B-rapuissa 3. kerroksessa, C-rapussa 1. kerroksessa.

Pyörävarastot, varastokomerot, kylmäkellarit

Urheiluvälinesuojia on on kaksi. Ne sijaitsevat A- ja C-rapun ensimmäisessä kerroksessa ulko-ovien vieressä.

Lisäksi C-rapun urheiluvälinesuojassa on lukollinen komero, jossa säilytetään taloyhtiön puutarhavälineitä. Viheralueitten hoidosta kiinnostuneet asukkaat ovat muodostaneet Multasormi-ryhmän. Parilla jäsenellä on tämän komeron avain. Jos haluat tehdä pihapiirissämme talkootöitä, voit saada kuittausta vastaan komeron avaimen isännöitsijältä.

Varastokomerot sijaitsevat rappukohtaisesti 2. - 4. kerroksissa.

Kylmäkellarit sijaitsevat joka rapussa 2. kerroksessa. Jokaisella huoneistolla on oma numeroitu kellarikaappi.

Kerhohuone

Taloyhtiön kerhohuone sijaitsee C-rapun 2. kerroksessa. Kerhohuoneessa asukkaat voivat kokoontua keskustelu- yms. tilaisuuksiin. Tämä edellyttää sitä, että tilaisuuksilla on nimetty vastuuhenkilö. Vastuuhenkilö saa kuittausta vastaan kerhohuoneen avaimen isännöitsijältä.

Väestönsuoja

Taloyhtiön väestönsuoja sijaitsee Uranuksenkatu 3:n kellarikerroksessa. Käynti sinne on talon länsipuolelta.

Tekniset tilat

Yhtiön hallinnassa on B-rapun 1. kerroksessa tekninen tila, jossa sijaitsee mm. lämminvesivaraaja, sähköpääkeskus.

Pysäköinti

Taloyhtiöllä on 25 pysäköintipaikkaa taloyhtiön edustalla sijaitsevalla pysäköintialueella. Kyseessä on kolmen taloyhtiön omistama yhteinen pysäköintialue. Riihenharjun lisäksi omistajina ovat Riihenjänkä (Jupiterinkatu 3) sekä Riihenmetsä (Jupiterinkatu 5). Alueella on yhteensä 69 pysäköintipaikkaa. Tällä hetkellä pysäköintipaikkoja ei ole jaettu taloyhtiöiden kesken, joten pysäköinti on vapaata. Vain lämpöpistokepaikat ovat maksullisia. Ks. vuokraus "Keneen ottaa yhteyttä" -osiosta.

Jätehuolto: roskisaitaus pysäköintialueen reunassa

Roskisaitaus sijaitsee os. Jupiterinkatu 7. Se on kolmen taloyhtiön yhteinen: Riihenharju, Riihenjänkä, Riihenmetsä.

Noudata Kiertokapulan antamia ohjeita.

Yhteisen roskisaitauksen menot laskutetaan kuukausittain taloyhtiöitten neliömäärien suhteessa.