Etusivu > Asiakirjat > Kuntoselvitykset, peruskorjausasiakirjat

Riihenharjun erilaiset kuntotutkimukset ja -selvitykset sekä peruskorjausasiakirjat ovat tässä aikajärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan:

Riihenharjun kuntotutkimus 29.4.2008

Insinööritoimisto TähtiRanta Oy suoritti 29.4.2008 As. Oy Riihenharjun kuntotutkimuksen. Erityisesti selvitettiin vesikaton, ulkovaipan, parvekkeiden, ikkunoiden ja kivijalan kunto.

Kuntotutkimusraportti on liitteenä.

Riihenharjun laserkeilauksen tuloksia (saatu 13.1.2010 / Kimmo Lylykangas)

Riihenharjun kuntoa on selvitetty EcoDrive-projektissa, joka on ollut osa Peltosaari-projektin selvitystyötä. Tavoitteena on ollut saada tietoa talon kunnosta tulevia energiatehokkaita peruskorjauksia varten.

Pöyry Environment suoritti TKK:n pyynnöstä EcoDrive-projektiin kuuluvana työnä Riihenharjun laserkeilauksen.

EcoDrive-projektin selvitystyön tulokset käyvät ilmi seuraavista kolmesta asiakirjasta: kuvaaja, koko malli 3D sekä lämmitysenergiatarvelaskelma.

Riihenharjun hankesuunnitelma 8.3.2010

Koratek Oy laati Riihenharjun hankesuunnitelman. Se perustui Insinööritoimisto TähtiRanta Oy:n kuntotutkimusraporttiin sekä Peltosaaressa VTT:n toteuttamaan EcoDrive-projektiin. Hankesuunnitelmassa pyrittiin löytämään energiatehokkaita tämän päivän ratkaisuja peruskorjauksiin.

Yhtiökokous käsitteli hankesuunnitelmaa vuosikokouksessaan 13.4.2010.

Yhtiökokous hyväksyi yksimielisesti hallituksen esityksen jatkotoimenpiteistä: aloitetaan vesikaton (pulpettikatto), sokkelin ja salaojituksen suunnittelu. Tavoitteena on suorittaa nämä peruskorjaukset vuonna 2011.

Hankesuunnitelma on liitteenä.

Riihenharjun vesikaton ja sokkelirakenteiden korjaustyöselostus 30.8.2010

Hallitus käsitteli kokouksessaan 8.9.2010 vesikaton ja sokkelirakenteiden korjaustyöselostusta. Koratek Oy:n Tomi Jokio oli toimittanut sen sähköpostitse puheenjohtajalla 7.9.2010.

Voit tutustua korjaustyöselostukseen täältä aukeavasta liitetiedostosta >>>.

Vesikaton työturvallisuusasiakirja 30.8.2010

Vesikaton perusparannustyötä varten Koratek Oy:ssä on laadittu työturvallisuusohjeet, joita rakennustyömaalla tulee noudattaa. Työturvallisuusohjeet ovat luettavissa tästä liitteestä>>>.