Etusivu > Ajankohtaista

Ylimääräinen yhtiökokous suunnitteilla

Hallitus on käsitellyt ylimääräisen yhtiökokouksen asioita kokouksessaan 30.1.2011. Alustavaksi tavoiteaikatauluksi hallitus on asettanut sen, että ylimääräinen yhtiökokous pystyttäisiin pitämään helmikuun loppuun mennessä. Kokous tulee kutsua koolle vähintään kaksi viikkoa ennen kokousajankohtaa.

Tämä saattaa vaarantua, koska Karimak Oy on myynyt liiketoimintansa Realialle. Riihenharju on menettänyt kohdeisännöitsijä Simo Hannulan, joka on aloittanut yrittäjänä Lopen Talo & Tili Oy:ssä. Riihenharjulta puuttuu kohdeisännöitsijä tällä hetkellä. Asiat selkiytynevät 8.2. taloyhtiöiden hallituksille järjestettävän koulutus- ja tiedotustilaisuuden jälkeen sekä mahdollisimman nopeasti koolle kutsuttavan taloyhtiön hallituksen kokouksen jälkeen. Täytyy kuitenkin muistaa, että kauppa käsitti 300 taloyhtiötä, joten aikataulullisia vaikeuksia saattaa olla edessä.

Ylimääräisessa yhtiökokouksessa on tarkoitus tehdä päätökset peruskorjauksien suorittamisesta sekä rahoituksesta: vesikatto, sokkeli, salaojat ja kolme talosaunaa.

Peruskorjauksien rakennuslupahakemus on jätetty sisään.

Julkaistu: 05.02.2011

<< Takaisin