Etusivu > Ajankohtaista

Karimak Oy myi toimintansa Realialle 28.1.2011

Karimak Oy Isännöintipalveluiden toimitusjohtaja Jyrki Makkonen on ilmoittanut 1.2.2011 päivätyllä kirjeellä Karimak Oy:n isännöimien taloyhtiöiden puheenjohtajille, että Karimak Oy on myynyt liiketoimintansa Realialle. Kauppa koskee Karimak Oy:n liiketoimintaa Hyvinkään ja Riihimäen alueella eli noin 300 asiakasyhtiötä.

Jyrki Makkonen lupaa taloyhtiöiden hallituksille lisätietoja muutoksesta Hyvinkäällä tiistaina 8.2. järjestettävässä koulutus- ja tiedotustilaisuudessa.

Realian tiedotteessa 1.2. mainitaan mm., että Karimak Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkonen siirtyy Realia Isännöinnin Hyvinkään ja Riihimäen paikallisjohtajaksi. Karimak Oy:n henkilökunta siirtyy Realian palvelukseen. Näin Realia vahvistaa paikallista toimintaansa. Realia ilmoittaa pyrkivänsä tekemään kehitystyötä kiinteistökannan arvon turvaamiseksi ja kehittämiseksi.

Osakkaita/asukkaita pyydetään ottamaan isännöintitoimistolle kuuluvissa asioissa yhteyttä Riihimäen toimipisteeseen, missä kiinteistösihteeri ohjaa asiasta riippuen oikealle henkilölle.

Karimak Oy:hyn kuulunut Lopen Talo & Tili Oy ei siirtynyt kaupassa Realialle. Lopen Talo & Tili Oy:ssä yrittäjänä on aloittanut isännöitsijä Simo Hannula, joka on toiminut Riihenharjun kohdeisännöitsijänä. Täten Riihenharju tulee saamaan uuden kohdeisännöitsijän. Häntä ei ole vielä nimetty.

Julkaistu: 05.02.2011

<< Takaisin