Etusivu > Ajankohtaista

Karimak Oy Isännöintipalvelut aloittaa 1.10.2010 Riihenharjun isännöinnin

Hallitus tiedottaa:

Kuten Isännöitsijätoimisto Paras Talo Oy on tiedottanut, se luopuu Peltosaaren talojen isännöinnistä 30.9.2010. Isännöitsijä Anne Klimoff hoitaa 1.10. alkaen taloyhtiömme hallinnon ja asiakirja-arkiston yms. siirron uudelle toimistolle. Koska tietojen siirto alkaa vasta 1.10., viivettä tulee esiintymään mm. atk-järjestelmien erilaisuuden vuoksi. Tämä heijastuu lähinnä yhtiövastikkeiden maksujärjestelyihin. Tästä uusi isännöitsijätoimisto tiedottaa erikseen.

Karimak Oy Isännöintipalvelut

Riihenharjun hallitus on valinnut uudeksi isännöitsijätoimistoksi Karimak Oy Isännöintipalvelut. Karimak Oy:llä on toimistot Riihimäellä, Hyvinkäällä ja tytäryritys Lopella. Jyrki Makkonen on jo tutustunut Riihenharjun kiinteistöön ja tietää talon haasteet.

Karimak Oy Isännöintipalveluiden yhteystiedot:

Temppelikatu 7

11100 RIIHIMÄKI

Puh. 0207 694 290

Faksi 0207 694 291

Isännöitsijä Simo Hannula

Puh. 0207 433 896

S-posti: simo.hannula@karimak.fi

Avoinna: ma - to klo 9 - 16; pe klo 9 - 13

S-posti: isannointi@karimak.fi

etunimi.sukunimi @karimak.fi

Verkkosivut: www.karimak.fi

Riihenharjun vastuunalaisena isännöitsijänä toimii toimitusjohtaja Jyrki Makkonen ja kohdeisännöitsijänä Simo Hannula, ITS-TEK (teknisen isännöitsijän koulutus ja tutkinto).

Isännöintitehtävät eivät muutu

Isännöintitehtäväluettelo on entinen, joten periaatteessa toiminta jatkuu vanhaan tapaan. Isännöintitehtävät on jaettu kiinteään kuukausipalkkioon kuuluviin tehtäviin ja erillisveloitettaviin tehtäviin. Kiinteä kuukausipalkkio muodostuu mm. hallinnosta, talousasioista ja asiakaspalvelusta.

Uutta taloyhtiöllemme on se, että Karimak Oy järjestää koulutusta isännöimiensä taloyhtiöiden hallituksille. Atk:ta käytetään tehokkaasti hyväksi: mm. hallituksen kokousten pöytäkirjat valmistuvat jo kokouksen aikana ja hallitus allekirjoittaa ne saman tien.

Osakkaan/asukkaan maksut

Uusi asunto-osakeyhtiölaki tuo joitakin uusia tehtäviä, esim. huoneistoremonttien käsittelyä, mahdollista valvontaa ja kirjaamista. Omaehtoisessa remontissa osakas/asukas maksaa kaikki tästä aiheutuvat menot, esim. valvontakulut ja kirjaamisen huoneistokohtaisesti suoritetuksi.

Karimak Oy on ulkoistanut saatavien perinnän. Perintätapauksiin jouduttaessa perinnän hoitaa Lindorff Oy.

Julkaistu: 27.09.2010

<< Takaisin